Skarpt Läge 
Hitta ditt fokus

Referenser

Stefan Nilsson

Kompositör / Musiker

Efter att ha gått Mikaels kurs har jag t.o.m under en välbehövlig semester
lyckats styra upp och utföra ett större inramlandande jobb utan att det påverkat närvaro med familjen .
I vanliga fall skulle jag fullständigt uppslukats av jobbet vilket hade gjort att familjeliv och semester blivit lidande.
Mikaels kurs har försett mig med verktyg som gör att jag idag lättare kan hålla balansen mellan de olika delarna i mitt liv.

David Ernstsson

F.d Landslagssimmare, Implementation Consultant

Som elitidrottare är det ett stort fokus på att prestera och alltid utvecklas framåt.
Att bli snabbare, starkare och att vinna. Speciellt att vinna vilket skapar enorm press. Att den fysiska träningen krävs är givet men ofta hamnar den mentala träningen i skymundan. Jag hade alltid presterat och vunnit många tävlingar men för att bli ännu bättre krävdes att bli starkare mentalt. Mitt samarbete med Micke gjorde precis detta och mycket mer. Att lära mig kontrollera mina egna tankar, att kunna fokusera på det jag vill ,samt det viktigaste, att kunna koppla bort stress och pressen ledde till ett ytterligare steg framåt i simkarriären. Jag har även haft oerhört stor användning av detta i resten av livet. Under college tiden i USA och sen i jobblivet efter har dessa kunskaper bidragit med att jag kan hantera olika situationer och prestera betydligt bättre än vad jag annars hade kunnat.

Demir Degerheim

Entreprenör

Jag har genomgått en kurs hos Skarpt Läge via Mikael Lönnberg. Anledningen till detta är att jag under en längre tid har tappat mycket av min självkänsla och har även svårt med min prestationsångest och sömn. Jag har fått lära mig mycket av Mikael bl.a genom de ” verktyg ” han gett mig att jobba med. Vi har också haft många givande samtal. Har även fått ett antal ljudfiler att lyssna på som hjälper mig att sova bättre, få ett starkare inre lugn m.m. Jag tycker Mikael har ett tryggt och behagligt sätt att förmedla detta på och det har hjälpt mig att stärka min självkänsla och jag sover samt mår mycket bättre i dag. Uppskattar verkligen den här kursen och kan starkt rekommendera den till folk som mått som jag gjort

Charlotte Hasselquist-Nilsson

Musikdirektör och konsertpianist

I mitt sinne har det tidigare varit så att det känts som att jag ofta befunnit mig i en korridor med 20 dörrar som alla varit öppna samtidigt.
Där har jag sprungit fram o tillbaks mellan rummen med vild blick.
Efter att ha gått Skarpt Läges kurs med Mikael så upplever jag idag att jag har förmågan att gå i en korridor och öppna en dörr i taget.

Anders Friberg

Verksamhetschef, Tyresö SS

Jag har anlitat Mikael sedan 2010 då jag var ansvarig simtränare i StockholmPolisen sim. Vi fortsatte med samarbetet när jag tog över som verksamhetschef i Tyresö simsällskap. Mikael har fått våra simmare att lära sig slå på /slå av fokusknappen vilket fått dem att prestera bättre under såväl tävling,träning som i arbete/studier.De har också blivit mer avslappnade och fokuserade i vardagslivet. Jag har även anlitat Mikael gällande mitt eget företag www.tatag.nu för vägledande och utmanande samtal. Jag kan varmt rekommendera Mikaels kurs till alla som behöver vara
100% fokuserade i Skarpt Läge