Skarpt Läge 
Hitta ditt fokus

Varför fokus i 
 Skarpt Läge?


Vi tar in motsvarande 34 GB (100 000 ord) varje dag. Den mängden får en vanlig bärbar dator att krascha på en vecka! 
Idag översköljs vi av information från många olika håll. En vanlig dag tittar och lyssnar du på nyheter från tidningar, tv, radio, dator och inte minst din mobil. Utöver detta tillkommer information från familj, vänner, reklam, arbete, ja du förstår själv. Forskning visar att vi generellt sett utnyttjar ca 50% av vår kapacitet när vi arbetar.

En stor anledning till detta är att våra tankar är någon annanstans än på situationen vi befinner oss i. Många känner nog igen sig i att fundera på exempelvis familj, partner, träning och vad det ska ätas till middag samtidigt som du kollar din mail. Dessvärre är det motsatta förhållandet allt mer vanligt. Våra tankar är på jobbet när vi är med familj, partner, träning och äter middag. Detta medför att vi blir stressade och pressade och behöver kunna fokusera. 

Fokusstrateg®

OM

Som Fokusstrateg ® brinner jag för att hjälpa företag och dess medarbetare, organisationer samt individer med att lära sig maximera fokus samtidigt som man minimerar stressen.  Jag har sedan 2010 arbetat med klienter gällande fokusering. Med min erfarenhet inom försäljning i internationella och nationella miljöer i cirka 30 år har jag upplevt många stressade och pressade situationer där mitt fokus inte alltid varit på rätt saker i den aktuella situationen.

Tankarna har flugit iväg på barn som ska hämtas, middag, hustru, träning med mera. Jag har över tid lärt mig hantera stress och press med skarpa verktyg, vilket fått till följd att jag idag kan vara 100 % fokuserad i yrkesroll och privatliv.

Dessutom har jag lärt mig (vilket kanske är ännu viktigare) att slå av fokusknappen.

Fokusstrateg® och diplomerad

MARKNADSEKONOM
STRESSCOACH
MENTAL COACH

Historia 

Jag började 2010 att vid sidan av mitt jobb som försäljningschef läsa böcker och skrifter om mental träning. Utifrån det använde jag mig av olika övningar i syfte att få, i huvudsak idrottare, att fokusera i Skarpt Läge. Resultaten blev mycket bra, där deltagarna gav flera exempel på hur deras generella tillvaro plötsligt hade förändrats till det bättre. Jag fick bland annat höra att de numera fick bättre sömn på nätterna, de kände sig gladare och dessutom blev de fokuserade i Skarpt Läge.

För att öka mina kunskaper och få en djupare och bredare kompetens, beslöt jag mig för att utbilda mig till diplomerad mental coach, samt diplomerad stresscoach. Dessa utbildningar har gett mig den kompetens jag anser vara erforderlig för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa mina klienter att fokusera i Skarpt Läge