Skarpt Läge 
Hitta ditt fokus

Fokusprogram

Slå på och slå av fokusknappen.

Vi tar in motsvarande 34 GB (100 000 ord) varje dag. Den mängden får en vanlig bärbar dator att krascha på en vecka!För att sätta sina mål och att nå dem behövs en optimering av vår arbetssituation:
Forskning visar att vi generellt sett utnyttjar ca 50% av vår kapacitet när vi arbetar.


När vi är 100 % fokuserade i att sätta budget så kommer vi ha större möjligheter att pricka budgeten rätt. I bästa fall är en budget en så optimerad och kvalificerad gissning som möjligt.

Vi behöver lära oss att inför varje kundkontakt vara 100 % fokuserade.


Detta lär vi oss med träning i fokusering. Idag översköljs vi av information från många olika håll. En vanlig dag tittar och lyssnar du på nyheter från tidningar, tv, radio, dator och inte minst din mobil. Utöver detta tillkommer information från familj, vänner, reklam, arbete, ja du förstår själv. 

En stor anledning till detta är att våra tankar är någon annanstans än på situationen vi befinner oss i. Många känner nog igen sig i att fundera på exempelvis familj, partner, träning och vad det ska ätas till middag samtidigt som du kollar din mail. Dessvärre är det motsatta förhållandet allt mer vanligt. Våra tankar är på jobbet när vi är med familj, partner, träning och äter middag. Detta medför att vi blir stressade och pressade och behöver kunna fokusera.